Opis forum
w niku musi być coś takiego: nick' curseG np. 6' curseG, wszystkie klany takie coś maja w tym multigamingu
żeby było coś takiego np.
|FearCrew| Crag' curseG
|FC|^ Dudas' curseG
|^F*C^| 6' curseG
|FCG| Gienioch' curseG
końcówka to: ' curseG
bo muszę napisać jaki będzie żeby zamieścili to na stronce i nie wiem co podać czy zostaje |FCG| bo wydaje mi się nie potrzebne to G skoro na końcu i tak będzie ' curseG a może ktoś ma jakiś fajny pomysł na tag?
Ostatnio edytowany przez 6 weidera (2007-12-09 23:41:00)
Wiesz co czarek myśle, że ten pierwszy |FearCrew|Frozy' curseG jest najlepszy ale proponował bym też |FearCrew-CG|Frozy. ewentualnie pare moich jeszcze propozycji:
|FCcG|Frozy
|FC-cuGa|Frozy
|FearCrew|Frozy'cG
cG|FearCrew|Frozy
ale myśle, że twój jest najlepszy czekam na odpowiedż w sprawie taga bo cche sobie dac juz ^^ pozdro
Ostatnio edytowany przez Frozy (2007-12-10 08:21:05)
Moderator
zdecydujcie sie wreszcie
[ edit ] mi tam się podobało FC ;p
Ostatnio edytowany przez vesoly_romeq (2007-12-10 17:57:40)
Romeq tu po prostu trzeba dodać reszte nie że zmieniamy tag
Frozy tyle że tak chyba nie można
dlatego zaproponowałem taki |FC|-C.gaming|Dudas lecz dokonam w nim poprawki |FC|^C.gaming|Dudas teraz wygląda lepiej co nie?
Moderator
nie bo |FC|^C.gaming|vesoly_romeq zajmuje pół ekranu
mi najbardziej pasuje cos takiego |^F*C^|vesoly_romeq' curseG (w sumie chyba jeszcze dłuższy ale przynajmniej jakoś wygląda)
6 weidera napisał:
w niku musi być coś takiego: nick' curseG np. 6' curseG, wszystkie klany takie coś maja w tym multigamingu
żeby było coś takiego
więc jak dudas ma byc ' curseG?
Ostatnio edytowany przez vesoly_romeq (2007-12-10 23:03:32)
to jaki podać pamiętajcie że na końcu każdego niku musi powtarzam musi być ' curseG bo wszyscy w tym multigamingu tak mają
może ktoś zablokuje "forum dostępne dla klanowiczów" a nie tylko jeden wątek z taktykami??
Ostatnio edytowany przez 6 weidera (2007-12-11 01:53:35)
No ok to dajmy chociarz |FC|Dudas^CurseG po co te śmieszne znaczki i tak już dużo zajmuje
6 całe forum "Forum dostępne tylko dla klanowiczów" jest widoczne tylko przez moderatorów czyli nas bo każdy z klanu ma modka ;] a nie tylko dział z taktykami.