...:::Fear Crew Squad:::...

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-12-12 10:56:12

Gutss

Nowy użytkownik

Punktów :   

Przedstaw sie ;)

Siema siema,

Jestem Gutss, Frozy zaproponowal mi przystapienie do was ale w sumie to nic o sobie nie wiemy :)
Wiec.. mam 23 lata jestem z warszawy ;0
w csa gram od 1.3, znaczy go pamietam ale miewalem spore przerwy, wtedy glownie grywalo sie po lanie.. i nosteamach, od jakos poczatku sourca gram wlasnie w ta wersje.. kompa mam slabego, dlatego nie lubie skomplikowanych map ;0 bylem w kilku malo znaczacych klanach, dlatego nazwy nie warto nawet wymieniac..
umiem grac team'owo, czesto gram mixy na vencie dB i z ziomkami z poligonu jakies esl'ele tez grywam czasem. Mam kilka zasad jesli chodzi o gre w csa i ich przestrzegam, ale to se pogadamy jak wejdziemy na jednen kanal i bedziemy cos tam ustalac;0
ogolnie teraz nie ucze sie, nie pracuje i w sumie to nic nie robie.. i tylko gram.. tydzien temu mialem przerwe w csie bo przesiadlem sie na linuxa i nie gralem.. ale przed tym incydentem mialem nabite 163h w 2tyg ;0
mam panne ale raczej toleruje to, ze gram.. po prostu czasem moze mi cos wypasc i mnie nie bedzie.
od stycznia planuje isc do roboty, 8-16 wiec czas na gre bede mial kolo 17:30 dopiero.
Teraz moze czego oczekuje od was.. czestych treningow, nawet bardzo czestych, smial bym powiedziec, ze codziennych, dlatego warto miec sklad zapasowy bo wiadomo, ze nie kazdy moze byc codziennie albo moze cos wypasc, a trenowac mozna tez z innym skladem. czesto gracie na ffa, moze warto w tym czasie pograc tp? oczekuje takze gry w jakis ligach (esl?), nie koniecznie musimy cos osiagnac.. ale chociaz samego uczestnictwa.. oraz wyjazdy na lany, HLC (warszawa), PGA (poznan) itd. warto sie pokazac i sprobowac nawet jak nic nie ugramy. wysokiej kultury na vencie i szczegolowych informacji o przeciwniku, tj dokladnej komunikacji glosowej, bez zbednych: -KURWA NIE MOZLIWE!!, -NO NIE WIERZE!!, -CHEATERZY!!.. itd

powiedzcie cos o sobie.. skad sie znacie? jak powstal pomysl zalozenia klanu? jakie macie osiagniecia?
jakie macie cele? ile macie czasu na gre? jak do tego klanu naprawde podchodzicie? bo moze przesadzilem z zalozeniami.. cos od siebie;0

#2 2007-12-12 11:52:11

Frozy

Moderator

7370025
Punktów :   

Re: Przedstaw sie ;)

No to troche o mnie. Na imię mam Tomek mam 19 lat pochodze z Zielonej Góry. w css gram 2 lata. do kalnu zwerbowałm nie dudas jakiś miesiąc temu. Narzie mieliśmy jeden poważny sparing z ob i pare innych mixow albo trenigowych sparow. klan wydaje mi sie spoko i mam nadzieje ze kiedyc wystapimy na jakims turnieju a predzej juz zebysmy zaceli grac na esl
pozdro

#3 2007-12-12 13:50:10

Dudas

Administrator

Punktów :   

Ekhm no więc tak xD

skad sie znacie?

Myślę że wszyscy z SL ;]

jak powstal pomysl zalozenia klanu?

Na samym początku założyłem MT - Mustangi jeśli gracie dłużej to pamiętacie
Klan był raczej taki sobie więc zaczeli odchodzić najpierw mario potem dulak potem ja ;]
I wpadłem na pomysł żeby założyć klan ale spokojnie po kolei rekrutować tych co sie dobrze zapowiadają hyh^^

jakie macie osiagniecia?

Narazie żadnych większych ale podkreślam narazie!

jak do tego klanu naprawde podchodzicie?

Myślę że poważnie cały curse-gaming i najbliższe zapisy do ESL-a świadczą o czymś ^^

ile macie czasu na gre?

Tutaj nie będe sie wypowiadał za innych powiem że ja mam czas popołudniami najczęściej od 17-22 coś ok.
Pzdr!

#4 2007-12-12 19:44:39

7up

Moderator

Punktów :   

Dobra czas sie tutaj troche udzielić... Więc mam 19lat, aktualnie studiuję w Warszawie i tu mieszkam z kumplami. W Cs'a grywałem kiedyś w kafejkach jak ze znajomymi najaraliśmy się i nie było co robić... Więc tego raczej nie uwzględniam jako początki grania :) Poważniej wziołem się za Cs'a dopiero jakieś 2 lata temu i sporo grałem w 1.6... Potem jednak z kumplem zaczeliśmy testować cheaty i zbanowali mi konto :P Później kumpel miał tylko Sourca więc zaczołem grać, z początku było mentnie ale potem mi się spodobało i tak od hmm.. ok. roku gram jak mam wolny czas. Czasu mam teraz niby sporo ale chodze na siłke i boks... więc nie siedze całymi dniami przy kompie. Najgorsze jest to że w niektóre weekendy mnie nie ma bo jade do rodzinnego miasta a komp zostaje.
Czego oczekuje od klanu ? Ja raczej oczekiwać niczego nie moge bo jestem kompletnie zielony we wszystkich sprawach związancyh z kompem ( wszystkie dodatkowe programy do cs'a itd są mi obce - chodzi mi o komunikatory i inne o których istnieniu nie mam pojęcia ) Przyznam się że nawet nie znam podstawowych komend ( np. rate itp... :P ) Wzieliście sobie Jełopa teraz go szkolcie :] hahaha Wwaliłem Was na muke !!!
Cs'a traktuje rekreacyjnie czyli latam i strzelam... Jak trzeba to i taktyk się naucze :) - nigdy Wam się nie polecałem ( to samo mówiłem klanowi Q-s. ) więc nie bijcie jak nie będe przydatny :D

7up

Stopka forum

RSS