...:::Fear Crew Squad:::...

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-12-27 19:04:17

Frozy

Moderator

7370025
Punktów :   

Moja muza

witam skoro założyłem temat o gierkach to pomyślałem, że warto napisać czego słucham. Wprawdzie każda muza jest dobra oprócz hip hopu i disco polo to najczęściej słucham gatunku typu rock, alternativ rock, grunge, nu metal i metal. Moge polecić pare dobrych zespołów, zresztą napisze czego ja najczęściej słucham, a więc: system of a down, korn, il nino, disturbed, metalica, alexisonfire, riseagainst, linkin park, mando diao, hammerfall, avenged sevenfold, edguy, incubus, children of bodom, trivium i mashine head. Oczywiście tego typu muza może sie kojarzyć z metalem ale spokojnie nie jestem metalem zreszta do nich nic nie mam ale taka muza najbardziej mi leży. osobiście też nie mam nic do innego typu muzy bo słucham wszelakiej. Gorąco chciałbym polecic rise against to to odjechany zespół. A czego wy słuchacie?

#2 2007-12-27 20:56:42

Dudas

Administrator

Punktów :   

Re: Moja muza

Hmm jak słuchasz metalu pogadaj z okurde on też tego słucha ja hmm najbardziej mi leżą 2 typy : Techno (hardstyle) i electrohause ^^

Stopka forum

RSS